Hoppige bieren zijn hot! Het dorstlessende karakter maakt deze bieren tot uitstekende keuze op een zonnig terras. Dit zijn onze t(h)oppers:

 • Duvel Tripel Hop (10,5%)
  Dankzij de derde hopsoort kent Duvel Tripel Hop 2016 een aroma van zwarte peper, rozen en lavendel. Door het toepassen van de ‘dryhopping’ techniek, waarbij we de hopbellen pas later in het brouwproces toevoegen, worden deze hop-aroma’s extra waarneembaar.
  meer info
 • Brand IPA (7%)
  Brand India Pale Ale (7%) is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2014. Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. Aromatisch hoppig met een zachte bitterheid.
  meer info
 • Brand Up (5,5%)
  Een ode aan de oersmaak van pils. Dat is Brand Up, oftewel Urtyp Pilsener. De krachtige frisse smaak komt het dichtst bij het oorspronkelijke pilsrecept uit 1842. Speciaal voor UP brouwen we met Saazerhop uit Tsjechië.
  meer info
 • Urthel Hop It (9,5%)
  Een heel bijzonder en eigenwijs speciaalbier van 9.5% met uitzonderlijk hoge, maar verfijnde bitterheid. Geïnspireerd op mooie Amerikaanse tradities met bijzondere Europese aromatische hopvariëteiten. Een geslaagde ontdekkingstocht zorgt voor de verrassende bitterheid van een Indian Pale Ale.
  meer info
 • Chouffe Houblon (9%)
  Chouffe Houblon is een bier van het type “Indian Pale Ale”, met een harmonieus evenwicht tussen fruitige smaken en bitterheid door het gebruik van drie verschillende soorten hop.
  meer info
 • Life’s a Beach (4,5%)
  Fruitig hoppig als een IPA, maar dan veel lichter van smaak. Met name door de Nieuw Zeelandse Wakatu hop tijdens de dry hopping veel zacht tropisch fruit. Door de 4,5% een zomers doordrinkbare IPA.
  meer info
 • Boulevard Tank 7 (8,5%)
  Tank 7 Farmhouse Ale (8,5%) is een bijzonder brouwsel van het Amerikaanse Boulevard. Helder, oranjekleurig bier net een aroma vol citrus, karamel, kruiden en een flinke dosis hop. De smaak is zoetig en fruitig. In de afdronk komt de bitter van de hop mooi door.
 • Gouden Carolus Hopsinjoor (8%)
  Het is een overwegend zacht bier met bittere afdronk. Maar liefst 5 hopsoorten worden gebruikt om dit bier te brouwen.
  meer info
 • Hop met de Geit (6,5%)
  Het geel/oranje kleurige bier draagt na schenking een volle kroon van hoppig schuim. Een bloemig boeket van onder andere citrus komt je tegemoet en zal je bij de eerste slok verrassen. Het levendige bier is vol van smaak, maar valt ondanks zijn stevigheid en subtiele bitterheid niet zwaar met een alcoholpercentage van 6,5%.
  meer info
 • Viven Imperial (8%)
  Viven Imperial IPA is afkomstig van de westkust van Amerika. Dit recept gekoppeld aan de Vlaamse brouwkunst heeft een schitterend resultaat. Het doet vele bierliefhebbers’ harten sneller slaan. Het is een bittere bonk met een prachtige balans van citrustoetsen en florale tinten.
  meer info