Met 6 tapkranen is er een ruime keuze aan tapbier bij Café de Maert.
Momenteel hebben we de volgende bieren op de tap:

 • Brand Pilsener (5%)
  Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft deze pilsener zijn unieke, krachtige smaak. Het volledig volmout gebrouwen pils van Brand kenmerkt zich door de perfecte balans tussen hopbitterheid en hop-aroma. Dit komt doordat Brand twee keer in het brouwproces hop toevoegt aan het bier.
 • Brand Oud Bruin (3,5%)
  Brand Oud Bruin is typisch Limburgs. Het heeft een milde, zoete smaak, waarin de bierbitterheid vrijwel wegvalt. Oud Bruin is het oudste bier van Brand en is het hele jaar verkrijgbaar.
 • Brand Weizen (5,1%)
  Brand Weizen is een Weizen uit Limburg volgens traditioneel Beiers recept. Gebrouwen met Saazerhop, zuiver mineraalwater en natuurlijk veel tarwe. Heerlijk fris met zachte afdronk.
 • Zomerparkfeest Extra (5,5%)
  Ter gelegenheid van de veertigste editie wil Zomerparkfeest graag iets extra’s doen. Wij lanceren daarom een eigen speciaalbier met de naam EXTRA. Het is een fris, blond speciaalbier met karakter. Een bier in de geest van Zomerparkfeest anno 2016.
 • Boulevard Tank 7 (8,5%)
  Tank 7 Farmhouse Ale (8,5%) is een bijzonder brouwsel van het Amerikaanse Boulevard. Helder, oranjekleurig bier net een aroma vol citrus, karamel, kruiden en een flinke dosis hop. De smaak is zoetig en fruitig. In de afdronk komt de bitter van de hop mooi door.
 • Arcener Tripel (8,5%)
  Hertog Jan Arcener Tripel is met 8.5% een relatief zwaar bier. Ondanks dat stevige gehalte kenmerkt het zich door een soepel en toegankelijk karakter. Het is mooi blond van kleur en smaakt moutig tot zoet, met een zachte bitterheid en een palet aan fruitsmaken. De nagisting gebeurt bij onze Arcener Tripel op de fles. Dat zorgt voor een frissere en rijkere smaak. Het is een bier om de tijd voor te nemen. Ga er rustig zitten en geniet, net als wij doen als we een Hertog Jan Arcener Tripel voor onszelf inschenken.