Met 6 tapkranen is er een ruime keuze aan tapbier bij Café de Maert.

Momenteel hebben we de volgende bieren op de tap:

Vaste tap
 • Brand Pilsener (5%)
  Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft deze pilsener zijn unieke, krachtige smaak. Het volledig volmout gebrouwen pils van Brand kenmerkt zich door de perfecte balans tussen hopbitterheid en hop-aroma. Dit komt doordat Brand twee keer in het brouwproces hop toevoegt aan het bier.
  meer info
 • Brand Oud Bruin (3,5%)
  Brand Oud Bruin is typisch Limburgs. Het heeft een milde, zoete smaak, waarin de bierbitterheid vrijwel wegvalt. Oud Bruin is het oudste bier van Brand en is het hele jaar verkrijgbaar.
  meer info
 • Brand Seizoensbier
  Actueel: Lentebock (6,5%)
  Brand Lentebock is gebrouwen met een bijzondere blend van gebrande moutsoorten en vergist met een bovengist. Lentebock dankt zijn frisse smaak aan de Saazer hop. De smaak van het voorjaar!
  meer info
Wisseltap
 • Texels Vuurbaak (5,5%)
  Vuurbaak van de Texelse Bierbrouwerij is een moutig speciaalbier in de stijl van Ierse Red Ale. Gebrouwen in de stijl van Ierse Red Ale is de smaak van Vuurbaak moutachtig met een verrassend hoppige toets. Zijn heldere, koperkleurige gloed dankt dit speciaalbier aan donker geroosterde gerst, geoogst op ons eiland.
  meer info
 • La Trappe Isid’Or (7,5%)
  La Trappe Isid’or is in 2009 gebrouwen ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van Abdij O.L.V. van Koningshoeven. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud. Het bier is vernoemd naar broeder Isidorus, de eerste brouwer van de abdij. Het bier heeft een aangenaam bittere afdronk.
  meer info